Storing melden|Contact  
 
 

Centrale verwarming

Door jarenlange ervaring op het gebied van warmteopwekking zijn wij in staat om met u mee te denken over de toepassing van de juiste techniek. Of het nu gaat om een cv-ketel voor een woning of een complete verwarmingsinstallatie voor een bedrijfsgebouw Kicken Technisch Onderhoud kan u adviseren. 

 

 

 

Een verwarmingssysteem bestaat niet alleen uit een opwekker, maar ook uit een afgifte systeem, welke de betreffende gebruikersruimte op temperatuur brengt. Bij het realiseren van een installatie is het belangrijk te berekenen hoeveel vermogen er noodzakelijk is om de ruimte op temperatuur te brengen. Wanneer dit vermogen bekend is kan gekeken worden naar het toe te passen afgifte systeem, waarin we onderscheidt maken in:

 

  • radiatoren
  • vloerverwarming
  • lucht

 

Kicken Technisch Onderhoud ontwerpt aan de hand van een programma van eisen een technische installatie welke aan alle eisen van de opdrachtgever voldoet, daarnaast zijn we tevens de perfecte partner voor de uitvoering en het onderhouden van uw installatie.

 

Wij werken samen met een aantal gerenommeerde leveranciers, omdat wij streven naar een goede prijs/ kwaliteit verhouding.

 

 
Fotogalerie: CV-installaties

Voor een overzicht van gerealiseerde projecten kijkt u in ons fotoalbum.
Naar projecten >>

 
2019 © Kicken Technisch Onderhoud BV