Storing melden|Contact  
 
 

Loodgieterswerk

Onder loodgieterswerkzaamheden verstaan wij de aanleg, reparatie, aanpassen en vervangen van al uw water-, gas- en of vuilwaterafvoerinstallatie. De waterleidinginstallatie wordt altijd aangelegd conform de laatste normen, met in het bijzonder het aanleggen van een legionella veilige installatie. Tevens kunnen wij ook de jaarlijkse controle uitvoeren.

 

De binnen riolering wordt ontworpen aan de hand van NTR 3216, om de kans op een slecht werkend rioleringssysteem en verstopping te beperken tot een minimum.

 

 

 

De gasinstallatie wordt ontworpen aan de hand van NPR 3378. Bij ons kunt u terecht voor het uitvoeren van een kleine gasinstallatie van een woning tot een uitgebreide gasleiding van een bedrijfsgebouw. Kicken Technisch Onderhoud is Scios gecertificeerd en mogen wij grote gasleidingsystemen beoordelen en controleren.

 

Kicken Technisch Onderhoud is tevens de ideale partner om met u de gehele installatie te ontwerpen en te berekenen. Wij kunnen aan de hand van een programma van eisen een ontwerp incl. leidingdiameters voor uw woning of bedrijfsgebouw realiseren.

 

Mocht er onverwacht een lekkage optreden aan uw gas/water installatie dan staat Kicken Technisch Onderhoud 24 uur per dag voor u klaar.

 

 
Fotogalerie

Voor een overzicht van gerealiseerde projecten kijkt u in ons fotoalbum.
Naar projecten >>

 
2019 © Kicken Technisch Onderhoud BV