Storing melden|Contact  
 
 

Luchtbehandeling

Met de luchtbehandelingsinstallatie wordt ervoor gezorgd dat verse buitenlucht het gebouw/woning wordt binnen gebracht. Schone lucht is namelijk belangrijk voor het optimaal functioneren van de mens.

 

Het is belangrijk dat de juiste installatie wordt gekozen voor uw gebouw. Bij ons kunt u terecht voor een simpele ventilatie unit in uw woning tot een uitgebreid ventilatiesysteem in uw bedrijfsgebouw. Voor een installatie gekozen kan worden is het belangrijk om te weten wat luchtbehandeling nu precies inhoudt.

 

 

 

Met luchtbehandeling kan de lucht van een ruimte, zoals de naam al zegt, behandeld worden.  De behandeling die de toevoerlucht ondergaat, hangt af van de gekozen installatie. Door middel van het toepassen van luchtbehandeling kan de lucht in de ruimte verwarmd, gekoeld, bevochtigd en ontvochtigd worden. Door het toepassen van een luchtbehandelingskast wordt de buitenlucht middels filters gezuiverd voordat deze de ruimte wordt ingeblazen. In het ontwerp van de installatie wordt rekening gehouden met de wensen en het budget van de opdrachtgever.

 

Bij ons kunt u terecht voor het aanleg van de installatie op lokaal of centraal niveau. Bij de aanleg van een centraal geregeld systeem wordt in de meeste gevallen gebruik gemaakt van een luchtbehandelingskast en staat het energieverbruik van de installatie hoog in het vaandel.

 

Na de aanleg van de luchtbehandelingssystemen dragen wij ook zorg voor de juiste manier van onderhoud.

 

 
Fotogalerie: Luchtbehandeling

Voor een overzicht van gerealiseerde projecten kijkt u in ons fotoalbum.
Naar projecten >>

 
2019 © Kicken Technisch Onderhoud BV