Storing melden|Contact  
 
 

Meet- en regeltechniek

Tegenwoordig wordt het steeds belangrijker om het energieverbruik van een gebouw/woning te reduceren. Verder is het steeds belangrijker om een gebouw te voorzien van een zo hoog mogelijk comfort, terwijl het energieverbruik beperkt wordt. Met de juiste meet- en regelinstallatie wordt ervoor gezorgd dat het binnenklimaat van de gebruikersruimte voldoet aan de wensen van de klant.

 

Om het juiste binnenklimaat te realiseren wordt meestal gebruik gemaakt van verschillende soorten systemen zoals verwarming, airconditioning en luchtbehandeling. Deze systemen zijn allemaal losse bouwstenen van een installatie. Door het toepassen van een goede regelinstallatie worden deze losse systemen zodanig met elkaar verbonden dat er een optimaal werkend systeem gecreëerd wordt.

 

 

 

Een goed regelsysteem is de absolute voorwaarde voor een installatie die naar tevredenheid functioneert. Door het toepassen van een regelinstallatie is het mogelijk de installatie te beheren en aan te sturen, men kan bijv. de bedrijfsuren instellen, vakantie programmeren, temperatuur aanpassen, alarmeringen ingeven etc.

Verder behoort tot de mogelijkheden om de installatie van afstand te bedienen.

 

Bij Kicken Technisch Onderhoud kunt u terecht voor het aanbrengen van een kamerthermostaat tot… het installeren van een uitgebreid meet- en regelsysteem.

 

 
Fotogalerie: Regelinstallaties

Voor een overzicht van gerealiseerde projecten kijkt u in ons fotoalbum.
Naar projecten >>

 
2019 © Kicken Technisch Onderhoud BV