Storing melden|Contact  
 
 

Service en onderhoud

Om de werking van uw installatie optimaal te houden dient er regelmatig onderhoud uitgevoerd te worden. Een goed onderhouden installatie zorgt ervoor dat het energieverbruik zo laag mogelijk blijft en de kans op storingen tot een minimum beperkt wordt. Kicken Technisch Onderhoud draagt zorg voor het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud aan alle W-installaties.

 

Verder kun u bij ons terecht voor het onderhoud van uw olie gestookte installatie. Wij zijn gecertificeerd voor het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan grote installaties. Naast het uitvoeren van onderhoud aan u olie- of gasgestookte installatie kunt u bij ons ook terecht voor het aanleggen van een nieuwe installatie.

 

 

 

Kicken Technisch Onderhoud  biedt 24 uur per dag 7 dagen per week service. Storingen aan uw technische installatie worden zo spoedig mogelijk verholpen. Ons storingsnummer, 24 uur per dag bereikbaar: 045-5446770

 

 

Om optimaal gebruik te maken van de service van Kicken Technisch Onderhoud kunt u ervoor kiezen om een onderhoudscontract af te sluiten.

 

 
Fotogalerie

Voor een overzicht van gerealiseerde projecten kijkt u in ons fotoalbum.
Naar projecten >>

 
2019 © Kicken Technisch Onderhoud BV